Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten;  “Kupa Maçını Unuttuk, Lige Odaklandık”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Sportif Direktörü Ahmet Erten, lig maçı hazırlıklarının aralıksız olarak sürdürdüklerini açıkladı. 

Ziraat Türkiye Kupası ve lig maçlarının başlaması ile beraber yoğun bir tempo içerisine girdiklerini ve Perşembe günü TFF 1. Ligde mücadele eden Hatay Spor ile yaptıkları kupa maçını kazanarak 4. Tura atladıklarını belirten İl Özel İdaresi Spor Kulübü Direktörü Ahmet Erten; “Hafta sonu Hakkâri Yüksekova maçı hazırlıklarımız aralıksız olarak devam ediyor. Takım olarak şuan Yüksekova’dayız ve burada ki idmanlarımız başlamış durumdadır” dedi. 

Geçtiğimiz Perşembe günü TFF 1.Lig’te mücadele veren Hatay Sporun sahasının onarımdan olmasından ötürü maçın Osmaniye’de oynandığını belirten tecrübeli ve başarılı Sportif Direktör Ahmet Erten; “Öncelikle tüm Siirt’imize ve bizi ekran başında izleyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar ve bırakmayacaklar. Bu manada teknik ekibimizin başarısı ile futbolcularımızın verdikleri muhteşem mücadelesi ile 4. Tura atladık. Kupa maçlarını bizler için hazırlık maçından farkı yok. Ancak aldığımız galibiyetler ile bizleri sevindirmektedir. Takımda moraller çok yüksek bu şekilde sürmesini diliyoruz. Pazar günü Yüksekova Belediye Spor ile lig maçımız var bu maçı kazanarak emin adılar ile şampiyonluk yolunda kazasız belasız yürümek istiyoruz. Bu kapsamda bizleri destekleyen Siirtli sporseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAMİT 5 yıl önce

LİGE ODAKLANMA TAMAMDA FORVET LAZIM HER YIL AYNI ŞEY İLAKİ BİR BÖLGEDE ZAYIF BIRAKILIYOR YAZIK OK KADAR ZAMANA O KADAR HARCANAN PARAYA