Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor ilk Yarıyı 13. Sırada Tamamladı
banner229

Siirt İl Özel İdare Spor bugün ilk yarının son maçında karşılaştığı Bergama Sporla 2-2 berabere kalarak ilk yarıyı 20 puanla 13. sırada tamamladı.
 Siirt İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat maçtan sonra yaptığı açıklamada;"bugün oynanan Bergama maçında özellikle orta hakemin kötü yönetimi maça damgasını vururken, aynı hakemin Bergama  spor maçına ikinci defa atanması maçtan önceki endişelerimizi haklı çıkarttı. Tabiki hakkımızı sonuna kadar arayacağız.
Bununla birlikte futbolcumuz Cafer Can AKSU nun sportmenliğe uymayan tutum ve davranışları nedeniyle bundan sonra bu takımda yer almayacağını, ihtiyaç duyduğumuz mevkilerde 5 futbolcu transferi düşündüğümüzü belirtir, karşılaştığımız sorunlar ve bundan sonraki süreçle ilgili de önümüzdeki günlerde daha geniş bir açıklamam olacaktır. 
Bu güne kadar bizi yalnız bırakmayan art niyetsiz takımımıza gönül vermiş tüm taraftarlarımıza teşekkürü borç bilir, saygı sevgi ve muhabbetlerimi sunarım".

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.