Bu haber kez okundu.

Şampiyonlar Kaymakam Yüksel’i, Ziyaret Etti
banner229
Şirvan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmeni Yüksel Yıldız önderliğinde geçtiğimiz Eğitim Öğretim yılında yarışmaya başladıkları Okul Sporları Atletizm Branşında kısa sürede birçok başarı elde ederek Atletizm branşında Siirt’te söz sahibi oldular.
Bu Yıl Düzenlenen Erkekler 3000 Metre Kros Yarışlarında Takım Halinde İl Birincisi Oldular Ve İlçemizi Bölge Şampiyonasında Temsil Etmeye Hak Kazandılar. Bu başarılarından ötürü Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel sporcuları makamında kabul ederek onlara çeşitli hediyeler takdim etti.
Ayrıca Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel sporculara bu sezon katılacakları çeşitli turnuvalarda elde edilecek başarılarla orantılı çeşitli hediye ve yardımlarda bulunacağının sözünü verdi.
Geçtiğimiz senenin Şampiyonları bu senede katılacakları tüm Yarışmalarda şampiyon olmanın sözünü verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.