Bu haber kez okundu.

Rektör Prof. Dr. Murat Erman, Hentbol Takımını Makamında Kabul Etti
banner229
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Türkiye Hentbol 2.Lig terfi maçlarında başarılı bir ilerleyiş sürdürerek Play-Off’ta kalan Siirt Üniversitesi Hentbol Takımını makamında kabul etti.
Siirt Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Selami Erman’ın eşlik ettiği ziyarette takımın başarısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Murat Erman; “Müsabakalardan önce sporcularımıza Üniversite olarak tüm imkanlarımızla destek çıktık ve modern bir spor kompleksiyle buluşturduk ve sizlerden kupalar ve şampiyonluklar bekliyoruz demiştik.
Gençlerimizde bizlere verdiği sözü tutarak müsabakalardan derece ve başarılarla geri döndüler. Kendilerini tebrik ediyor gelecek müsabakalarda da başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtüniversiteHentbol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.