Bu haber kez okundu.

Mehmetçik İlköğretim Okulunda Tekvando Kuşak Sınavı Yapıldı
banner229

Siirt Mehmetçik İlkokulunda düzenlenen 4-12 yaş grubu Taekwondo kuşak terfi sınavında, minik öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Antrenör Osman Katuk nezaretinde, Mehmetçik ilkokulu spor salonunda düzenlenen kuşak terfi sınavı coşkuyla yapıldı.

68 öğrencinin katıldığı kuşak terfi sınavında, minik sporcuların kıran kırana mücadelesi dikkat çekti.

Mehmetçik Taekwondo spor kulübüne kayıtlı çeşitli okullarda eğitim gören 4-12 yaş grubu arası 68 minik taekwondocu, Mehmetçik ilkokulu spor salonunda düzenlenen 2019 Ekim ayı kuşak terfi sınavına katıldı.

Kuşak terfi sınavına toplam 68 sporcu ve ailelerin katılımıyla heyecanlı geçti. Kıran kırana geçen ve miniklerin terfi alabilmek için verdiği mücadele, görülmeye değerdi. Sınav sonunda dereceye giren ve bir üst kuşağa geçen sporculara kuşak ve sertifikaları verildi.

Minikler arası Taekwondo müsabaka ve terfi maçlarının 4 ayda bir kuşak terfi sınavının yapıldığını ve başarılı öğrencilerin Türkiye şampiyonalarına katılacağını belirten, Mehmetçik Taekwondo spor kulübü antrenörü Osman Katuk, sınavın yapılması sebebiyle kendilerine imkan sağlayan,Mehmetçik ilkokulu Müdürü Mustafa Özkoyuncu’ya, Türkiye Taekwondo Siirt İl Temsilcisi Zekeriya Altınkum’a, Antrenör Nazlı Dede’ye ve tüm velilere teşekkür etti.

Kuşak terfi sınavına katılan minik öğrenciler, daha sonra belgelerini düzenlenen törenle hocaları Osman Katuk tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel 5 yıl önce

Gerçekten Bende Çocuğumu Mehmetçik Teakwondo Spor Salonuna Götürüyorum Hocaları Osman Hoca Ve Nazlı Hoca Çocuklara Yakın İlgilerinden Dolayı Kendilerine Teşekkür Eder Aynı Zamanda da Başarılarının Devamını DİLERİM...

Avatar
Selim 5 yıl önce

Hocam Verdiğiniz Eğitim Ve Disiplinden Dolayı Çocuğumun Özgüveni Bi Hayli Arttı Çok Teşekkür Ederim (AZİM) (ÇALIŞMA) (MUTLULUK)