Bu haber kez okundu.

İstanbul Siirtspor’un Yeni Başkanı Nuri Yördem Oldu
banner229

İstanbul’da ilimizi  amatör Ligde temsil eden İstanbul Siirtspor’da başkan değişti.

İstanbul Siirtspor kulüp başkanlığını yıllardır başarıyla yürüten Necdet Uysal başkanlığı Nuri Yördem’e devretti.

İstanbul Siirtspor yönetiminden yapılan açıklamada; yönetim kurulu başkanı Necdet Uysal’ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etmesinin ardından, yönetim kurulu oy birliğiyle Nuri Yördem’i oy birliğiyle başkanlığa seçtiği bildirildi.

Başkanlığa seçilen Nuri Yördem, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı eski başkan Necdet Uysal’a teşekkür ederek, İstanbul Siirtspor’un ayakta kalabilmesi için var gücüyle çalışacağını, inşallah şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gece gündüz çalışarak elimizden gelenin fazlasını yaparak, bu bayrağı daha ileriye taşıyarak İstanbul Siirtspor’u hak ettiği yere getireceğiz.

Başkan Yördem, İstanbul ve Siirt'te yaşayan tüm Siirtli hemeşerilermizin desteklerini beklediğini ifade ederek,Siirt'i Bal lginde temsil eden Siirt İl Özel İdare Spora şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.