Bu haber kez okundu.

İÖİ Spor Kulübü Başkanı Canpolat, “Yönetim İle Tam Kadro Cizre’de Olacağız”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdaresi Spor Yönetim Kurulu istişare toplantısı düzenledi.

İl Özel İdaresi Eğitim, Dinleme ve Spor Tesisinde, Hıfzullah Canpolat Başkanlığında bir araya gelen İl Özel İdaresi Yönetim Kurulu üyeleri Cizre Serhat Spor maçı öncesi yapılması gerekenler ve takımın genel durumu hakkında bilgi alış verişinde bulundular. 
20 Ekim Pazar günü Cizre’de, Cizre Serhat Spor ile yapılacak karşılaşmaya yönetim olarak tam kadro katılacağını açıklayan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, “Cizre Serhat Spor maçı öncesi Yönetim Kurulu istişare toplantısı düzenledik ve tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yaptığımız toplantı oldukça verimli geçti.

Cizre Serhat Spor maçına yönetim olarak gideceğiz ve takımızın yanında olacağız. Bu maçı kazanmak için teknik heyetimiz ve futbolcularımız ellerinde geleni yapacağına inanıyorum” dedi.
TFF Amatör Bal Liginin 5. Haftasında Cizre Serhat Spor ile karşılaşacak olan Siirt İl Özel İdaresi Spor, maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son idman ile tamamlayacağını açıklayan Başkan Hıfzullah Canpolat, “Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz ve Cizre Serhat Spor maçını Allah’ın izini ile kazanarak döneceğiz.

Bu kapsamda ilk günden şimdiye kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen Onursal Başkanımız, Valimizi Ali Fuat Atik’e takım ve yönetim adına teşekkür ediyoruz. Kendisinin desteği olmasaydı bizler bugünlere kadar gelemezdik. Bizlerde Cizre Serhat Spor maçını kazanarak Valimize ve Siirt halkına armağan etmek istiyoruz ve Allah’ın izni ile kazanacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.