Bu haber kez okundu.

Hemşehrimiz Mustafa Özer Osmaniyespor FK’nin Yeni Hocası Oldu
banner229

3. Lig takımı Osmaniyespor FK'nın yeni Teknik Direktörü hemşehrimiz Mustafa Özer oldu. 

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Osmaniyespor FK'da üst üste başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yollar ayrılmasının ardından Teknik Direktörlüğe hemşehrimiz Mustafa Özer getirildi.

3. Lig takımlarından Osmaniyespor FK'da üst üste başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yollar ayrıldı. Sarı yeşilli ekip hemşehrimiz Teknik Direktör Mustafa Özer ile anlaştı.

Mustafa Özer 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında Eskişehirspor'un başında 21 maça çıkmıştı. 21 maçta 3 galibiyet 5 beraberlik alabilmişti. Mustafa Özer toplam 13 maçta ise mağlubiyete engel olamamıştı.

Mustafa Özer Eskişehirspor'un ardından Ankaraspor ve Bayrampaşa kulüplerinde de görev yapmıştı.

31 puanı bulunan Osmaniyespor FK ligde 5. sırada bulunuyor. Ligi 2. ve 6. sıra arasında oynayan takımlar bir üst lige çıkabilmek adına play off mücadelesi verecekler. Osmaniyespor FK lider takımın ise 9 puan gerisinde bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.