Bu haber kez okundu.

Canpolat ve Yılmaz Maçta  Taraftarlara Forma Dağıttı
banner229

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün taraftar rengi gün geçtikçe değişmeye başlıyor. Sahalarda şiddete ve küfüre hayır diyen yönetim kendi sahasında oynanan maçlara Siirtli aileleri davet ederek bir ilk imza atmayı başardı.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Sporu ağırlayan Siirt İl Özel İdaresi Sporun taraftar grubunun çoğunluğunun bayanlar ve ailelerin olması büyük sevinç yaratırken maçı izlemeye gelen ailelerin sosyal ve kültürel etkinliklerin Siirt’te arttırılması temennisinde bulundular.

Daha önce Siirt’te özellikle bayanların maçları izlemesinin mümkün olmadığını belirten bayan taraftarlar, “İlk kez taraftar olarak şehrimizin takımını tribünlerde yerimizi alarak destekledik ve bu bizi son derece mutlu etti. Buradaki o atmosferi yaşamak bizler için farklı bir ayrıcalık oldu.

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü yönetiminin bayanlara ayırdığı tribün bizlere önemsediklerinin göstergesidir. Bizleri buraya davet eden ve büyük emekler sarf eden başta Kulübün Onursal Başkanı Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na, Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat’a ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİLER, FORMA DAĞITTILAR

Siirt İl Özel İdaresi Spor ve İskenderun Spor maçı karşılaşmasına kadınlar ve ailelerin yoğun ilgi göstermesi üzerine tribünleri gezen Siirt İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz ve İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, maçı izlemeye gelen aileleri ziyaret etti, teşekkür etti.

Ailelerle hatıra fotoğrafı çektiren ve milli takım forması ile Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün formasını dağıtan Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz ve Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat aileler katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kadınlar maçı izlemelerinin son derece önemli bir durum olduğunu belirten İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Bilindiği üzere Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun bilgisi dahlinde yönetim olarak karar aldık ve belirli tribünleri ailelerimize ayırdık. Kendi sahamızda oynadığımız iki maçta ailelerimiz desteklerini esirgemeyerek maçı izlemeye geldiler buda bizleri son derece mutlu etti. Bundan sonra sahalarımızda bu manzarayı görmeyi umut ediyoruz.

İskenderun spor maçını yenmeyi umut ediyorduk ve sonucu Siirtli ailelerimize armağan edecektik ancak maçtan gol sesi çıkmadı ve 0-0 berabere kaldık. Allah’ın izni ile bundan sonraki maçlarımızı kazanmayı hedefliyoruz ve ilk galibiyetimizi Siirt bayanlara ve ailelerine hediye edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah 3 yıl önce

İlk defa ben ve oğlum 03.10.2021 Pazar günü 5 yaşındaki oğlumla maça izlemeye gitmeye karar verdik. Öyle bedava falanda değil parasını verip girecektik. Ve okadar hevesliydi izlemeye ama maalesef girişte polis ve stad görevlileri 12 yaşından küçükler giremez diye geri çevrildik. Ve oğlum çok çok üzüldü stada girmediği ve o atmosferi görmediği için. Ama resimlere bakılırsa böyle bir uygulama yok gibi görünüyor bazıları için. Yaw nasıl bir millet bir topluluğuz bizler. Kimine olmaz, Kimine olur.. Torpilli olan ve yolunu bulan girebiliyor. Yazıklar olsun. Çocuğumun yaşadığı hüznü ve giremediği için çaresiz bakışlarını unutmayacağım. Belki kayda değer birşey değil ama benim için öyle değil. O çocuğun hakkı haram olsun.