Bu haber kez okundu.

Batman’da Dostluk Kazandı
banner229

Batman PetrolsporA.Ş ile Siirt İl Özel İdarespor, 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremde zarar gören vatandaşlar için dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın 4. Dakikasının 27. Saniyesinde taraftarlar, depremzedelerin anısına sahaya atkı ve berelerini attı.

Batman Petrol Spor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, maçın gelirinin ise yaklaşık 300 Bin TL olduğunu belirterek; “Tüm geliri depremzedelere bağışlayacağız. Batman ve Siirt kamuoyuna teşekkür ediyoruz” dedi.

DEPREM BÖLGELERİ UNUTULMADI
2. Lig Beyaz grup temsilcisi Batman Petrolspor ile 3. Lig ekibi Siirt Özel İdarespor, depremzedeler yararına düzenlenen dostluk maçında sahaya çıktı.
Batman Yeni Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmada taraftarlar siyah giyinerek tribünde yer aldı.
Kahramanmaraş’ta 04.17 dakikasında meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin anısına maçın 4. Dakikasının 27. Saniyesinde taraftarlar sahaya atkı ve berelerini attı. Karşılaşmanın diğer dakikalarında ise depremden etkilenen tüm illerin plakasında Batmanlı taraftarlar ‘Burada’ diye tezahüratta bulundu.

AKBAŞ,YAKLAŞIK 300 BİN TL TOPLANDI
Karşılaşmayı iki kulübün başkanları da izledi. Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş: “Depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anıyoruz. İki komşu il olarak yaraların sarılmasına bir nebze katkı olması için böyle bir organizasyon düzenledik. Hem Batman kamuoyu hem de Siirt kamuoyu kampanyaya destek verdi.
Biletlerin çoğu ‘online’ olarak satıldı. Henüz rakamlar tam netlik kazanmadı ama yaklaşık 300 Bin TL civarında bir bağış var. Tüm geliri depremzedelere bağışlayacağız. Bağışta bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

CANPOLAT, BATMAN İLE SİİRT’İN HUKUKU FARKLI
Siirt Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat ise şöyle konuştu: “Siirt ile Batman’ın her zaman ayrı bir hukuku var. Komşu iki il olarak depremin vurduğu bölgelerde bir nebze katkı olsun diye dostluk maçında karşılaştık. Kampanyaya ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz.”

PETROLSPOR’UN 2-1 ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
Batman Petrolspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşma dostça geçti. Petrolspor’un golleri 30. Dakikada İlter ve 90. Dakikada Mahsun’dan gelirken, Siirt Özel İdarespor’un tek golü ise 39. Dakikada Oğuzhan’dan geldi.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.