Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat,Düzcespordan Alınan 1 Puan Sevindirici
banner229

Misli.com 3. Lig 4. Grupta ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdare sporun Düzce Sporla yaptığı maçın değerlendiren Siirt İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, Düzce gibi güçlü bir takım karşısında deplasmanda alınan beraberliğin sevindirici olduğunu belirterek teknik heyet ve futbolcuları kutlarken, Teknik Direktörü Seyithan Özdaş da Düzcespor maçında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Düzce sporun grubun güçlü takımlarından birisi olduğunu hatırlatan Canpolat “ Böyle güçlü ve iddialı bir takım karşısında güzel bir oyun sonucu aldığımız bir puan sevindiricidir.Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum.Taraftarımız her geçen gün daha iyi koşan daha güzel bir Siirt İl Özel İdarespor takımı görecekler.”dedi.

Maçı değerlendiren Teknik Direktör Seyithan Özdaş ta yeteri kadar hazırlık kampı ve maçı yapmadan başladıklar ligde 90 dakika koşan ve oyundan kopmayan bir takım olma yolunda hızla ilerlediklerini söyledi.

Özdaş “Nitekim bunu Düzcespor maçında da gördük.Grubun güçlü takımlarından olan Düzcespor karşısında daha ilk dakikalardan itibaren ağırlığımızı koyduk ve ilk golü atarak galibiyete ulaştık.Ancak duran toptan bir gol yedik.

Ardından gelen ikinci golle yenik duruma düştük.Ama buna rağmen oyuncularım oyundan düşmediler.Maç boyunca çok güzel bir oyun ortaya koyduk.Hatta uzatma dakikalarında galibiyete çok yaklaştık. Bu nedenle galibiyeti kaçırdık diyebiliriz.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.