Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat; Tüm Sporseverleri Bağlar Belediyespor Maçına Davet Etti
banner229

TFF Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt Özel İdare spor, hafta sonu Bağlar Belediyespor'u konuk ediyor.

Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, 8 Aralık pazar günü saat 13.00'te Siirt Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın çok önemli olduğunu belirterek, tüm sporseverleri takımlarına destek olmaya davet etti.

Bağlar Belediyespor karşılaşmasının şampiyonluk yolunda Siirt için çok kritik olduğunu belirten Canpolat, şunları kaydetti:

"Geçen hafta Patnos 04 Spor'u kendi saha ve seyircisi önünde 10-0 yendik. Takımda moraller üst seviyede. Bağlar Belediyespor maçı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Başarılı ve tecrübeli teknik heyetimizin nezdinden Bağlar spor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kendi saha ve seyircimizin avantajını kullanarak bu maçı kazanmayı hedefliyoruz"

"İLK YARIYI ZİRVEDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Kalan maçları da kazanarak ilk yarıyı zirvede bitirmeyi hedeflediklerini aktaran Canpolat, "Kalan 2 maçımızı da bitirerek ilk yarıyı zirvede bırakmayı hedefliyoruz.

Pazar günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Puan olarak aramızda Bağlar Belediye Spor ile üç puan farkı var. Takımımız çok iyi hazırlanıyor inşallah eksikliklerimizi tamamlamak suretiyle hedeflediğimiz, şampiyonluğa adım adım gidiyoruz ve bunun için yapılması gereken ne varsa yapıyoruz.

Yediden yetmişe herkesi stada takımlarına destek olmaya davet ediyorum. Sayın Valimiz Ali Fuat Atik'in destekleri sayesinde çok güzel bir ivme yakaladık. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız ve bu şampiyonluğu Siirt halkına armağan edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet 4 yıl önce

İl özel idaresinin en önemli hizmeti spor yola gerek yok artık