Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat; “Tüm Siirt Halkını Batman Petrol Maçına Davet Ediyoruz”
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, Depremzedeler yararına Batman’da düzenlenecek olan dostluk maçını tüm Siirtli vatandaşları beklediğini açıkladı.

Kulüp resmi internet sitesinde açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Batman Petrol Spor ile yapacağımız dostluk maçında elde edilecek gelir depremzedelere gönderilecektir. Bu anlamda bizler elimizden geleni yaparak yaşadığımız asrın felaketini ülke olarak hep birlikte atlatacağız ve yaralarımızı saracağız” dedi.

Her iki takım günler önce, seyircilerinin ortak kullanacakları tribünde özel dostluk maçı yapılması konusunda mutabakata varıldığını açıklayan Başkan Canpolat; “26 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Batman Şehir Stadından dostluk maçı yapacağız bu anlamda bilet fiyatları protokol 200 TL, diğer bölümler ise 50 TL’den satılacaktır.

Maça gelemeyen vatandaşlarımız ise bilet alarak destekte buluna bilirler. Bu kapsamda tüm Siirt halkını maça davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.