Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat ;“B” Planını Devreye Soktuk, 15 Futbolcu İle Anlaşma Sağlandı”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu; 3 Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, takımın kurulması aşamasında yoğun bir çaba harcadığını ve 15 futbolcu ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. 
Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün daha önce Beşiktaş Kulübüyle, Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında görüşmelerin olduğunu dile getiren Başkan Canpolat; “Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü olarak daha önce yapmış olduğumuz açıklamada Beşiktaş Kulübüyle Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında alt yapı dâhil olumlu görüşmelerimizin olduğunu ifade etmiştik. Ancak görüşmelerimizin devam ettiği süreçte rezerv ligle ilgili TFF'nin karar vermesi nedeniyle daha önce Beşiktaş Kulübü tarafından kulübümüze gönderilecek futbolcuların rezerv lig nedeniyle Beşiktaş kulübünün zaruretten dolayı kendi “B” takımlarına aktarılması nedeniyle bu konudaki projemiz gerçekleştirilememiştir” dedi. 
“DEVREYE “B” PLANI GİRDİ, HOCAMIZ AHMET ERTEN”
Beşiktaş Kulübü ile yapılacak projelerin gerçekleşmediğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Bu nedenle kulüp olarak ivedi bir şekilde “B” planımızı devreye sokarak çalışmalarımız hızlandırılmış, bunun neticesinde teknik heyetimiz tarafından daha önce üzerinde çalıştığımız 15 futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır.
Farklı futbolcularla ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Takımımız 05.09.2020 tarihinde (Cumartesi) günü Siirt İl Özel İdaresi Eğitim ve Dinlenme Spor Tesislerinde Ahmet Erten ve Yunus Kılıçvuran, Samet Akınay, Mustafa Timurlenk yönetiminde antrenmana başlayacaktır. Anlaşma sağladığımız futbolcularımız Cumartesi günü açıklanacaktır Siirt Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mansur 4 yıl önce

Geçen sezonki teknik direktörü neden gönderdiniz.. Adam çok iyiydi...