Bu haber kez okundu.

Amatör Spor Kulüplerine 103 Bin TL Yardım Yapıldı
banner229

Siirt’te faaliyet gösteren 21 amatör spor kulübüne, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen 103 bin TL nakdi yardım törenle dağıtıldı.

Siirt Polis evinde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, Siirt Ak Parti eski Milletvekilli Osman Ören, Erzurum Ak Parti eski Milletvekilli Adnan Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ahmet Muhtar, kulüp temsilcileri katıldı.

Siirt Valiliğince Amatör Spor Kulüp temsilcilerine verilen yemekte konuşan Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın,  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Siirt’teki amatör spor kulüplerine 103 bin TL nakdi yardım yapıldığını belirterek, Gençlerin sporun bir yaşam biçimi olarak benimsetilmesi, her türlü kötü alışkanlıklardan korunması amacıyla yapılan yardımların anlamlı olduğunu ifade etti.

Siirt Ak Parti eski Milletvekilli Osman Ören ise yaptığı konuşmada, ‘Gençlerimizi sağlıklı nesiller olarak geleceğe hazırlanması amacıyla amatör spor kulüplerinin desteklenmesi gerektiğini’ ifade etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç’ta ‘Siirt’te çeşitli spor dallarında uluslararası arenada önemli başarılara imza atan sporcuların yetiştiğin dikkat çekerek, gerek bakanlığımız, gerekse Valiliğimiz tarafından sağlanan desteklere teşekkür ederiz.’ dedi.

Siirt ilinde spor camiasındaki birlik ve beraberliğe vurgu yapan ASKF başkanı Ahmet Muhtar’da desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığına ve Siirt Valiliğine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın ve protokol üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce amatör spor kulüplerine verilmesi için hazırlanan temsili 103 bin liralık nakdi yardım çekini, ASKF Başkanı Ahmet Muhtar’a verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.