Bu haber kez okundu.

MHP Baykan İlçe Kongresi Yapıldı
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Baykan İlçe Başkanlığı kongresinde Başkanlığa Halit Söyüncü yeniden seçildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında parti binası önündeki açık havada yapılan Kongreye, MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk, Siirt Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Ekin, Merkez ilçe başkanı Nezir Marakçı, Eruh ilçe başkanı Özgür Kaya, Kurtalan ilçe başkanı Kenan Lale, Pervari ilçe baskanı Abdulrezzak Kandemir,Tillo ilçe baskanı Mithat Kavun,MHP İl ve çevre ilçelerdeki Yönetim Kurulu üyeleri ile partililerin yanı sıra AK Parti Baykan ilçe Başkanı Nimetullah Gönül,AK Parti Veyselkarani belde başkanı Bedri Görgün, AK Parti Veyselkarani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün,AK Parti Baykan İl genel  Meclis üyesi Cahid Türköz katıldı.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından Saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başlayan kongrede daha sonra divan teşekkülüne geçildi. Ardından Geçmiş döneme ait faaliyet raporu ve tahmini bütçe okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajın okunmasının ardından , İlçe Başkanı Halit Söyüncü konuşmasında, “Biz bir olacağız, Baykan teşkilatı olarak, ülkücü iradenin teşkilatlarda yaşadığını, ülkücü iradenin hiçbir zaman ölmediğini, fitne fücurun, ihanetin Türkeli teşkilatında yer almayacağını, almadığını göstermek için buradayız. Birilerinin istikbalini, birilerinin geleceğini, birilerinin şahsi egolarını değil, arkadaşlarımızla burada beraber ve ne yapabileceğimizin gayesini, derdini, sorumluluğunu edinmiş insanlar olarak buradayız” hepiniz hoş geldiniz dedi.

MHP Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk ise “Tüm Dünyayı Tehdit altına  alan Covid- 19  yüzünden Seçimlerimiz sadece kendi teşkilatımız arasında ve delegelerimiz oluşmaktadır.  Bundan dolayı da  misafir edemediğimiz,  davet edemediğimiz  çok kıymetli Baykanlı abilerimize, ablalarımıza, Genç Katdeşlerimize buradan özürlerimizi iletiyoruz.  

’’Cantürk liderimiz Devlet Bahçeli beyin izinde ve yolunda sizlerle birlikte burada bulunmaktan onur ve şeref duyuyorum. Hepimizin malumu olduğu üzere milletçe salgın hastalıkla mücadele sürecinden geçiyoruz. Bizler, bu süreçte tedbirli olmakla ve devletimizin tedbirlerine yardımcı olmakla mükellefiz. Bu sebepten kongremizi ve konuşmalarımızı kısa tutacağız.

Ülkücü hareket ve bizler burada milletimizin istiklali ve devletimizin bekası için bulunmaktayız. Başımızı koyduğumuz bu yolda nesillerimizi de feda edeceğimizden emin olunuz. İstiklal için birlik, İstikbal için Dirlik. Kazanan Türkiye olacak, kazanan Siirt olacak,Kazanan Baykan olacağını  belirten Başkan Cantürk, önemli bir hususu hatırlatayım Partimize gelmek ve katılmak isteyen herkese  kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır “ ayrıca kongremizi şereflendiren AK Parti ilçe Başkan ve heyetine Şükran ve teşekkürlerimi sunarım dedi.

Konuşmanın ardından seçime geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde İlçe Başkanı Halit Söyüncü tekrar başkan seçildi. Başta MHP camiası olmak üzere ilçe başkanlığına seçilen Halit Söyüncü ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor, başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.