Bu haber kez okundu.

Başkan Çalapkulu, Veysel Karani'de Taziye ve Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve Parti Teşkilatı ile beraber Baykan İl Genel Meclis Üyesi Cahid Türköz ün babasının vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ve beraberindekiler, taziye ziyareti nedeniyle bir araya geldiği İl Genel Meclis Üyesi Cahit Turköz’e baş sağlığı dileğinde bulunarak, acısını paylaştılar.

VEYSEL KARANİ BELDE TEŞKİLATI VE ESNAF ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ve beraberindekiler taziye dönüşünde Veysel Karani Belde Başkanı Bedri Görgün’ü makamın da ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve AK Parti Teşkilatı belde halkı ile görüşüp esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Teşkilatı olarak durmadan ve yorulmadan çalışmalara devam ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu; Bizler millete hizmet yolunda samimi duygularla omuz omuza yürümek için sizlere birlikte hizmet etme sevdalısı olarak yollara düştük.

Bugün yeni bir gündür. Yeniden yollara düşme günüdür. Ne geçmişte ki karanlıklara ağıtlar yakacağız ne de bugünkü başarılarımıza destanlar yazacağız. Bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Dünya mazlumlarına el uzatan ecdadın torunlarıyız. Onun için bizler hiçbir zaman hesap içerisinde olmayacaklarını söyledi.

İl Başkanı Çalapkulu, AK Parti olarak her fırsatta hemşerileriyle bir arada olmaya gayret ettiklerini belirterek, “ Yoğun gündemimiz arasında zaman buldukça İlçe ve Belde esnafımızla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz.

Ziyaretlerimiz sırasında hemşerilerimizin görüş ve önerileni dinliyoruz. AK Partinin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte hemşerilerimizle olan bu diyalogumuzdur. Biz her zaman sahada onlarla birlikteyiz. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini kendilerinden dinliyor, sorunları yerine tespit etme imkanımız oluyor. Esnafımıza bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik içinde ayrıca teşekkür ediyorum. " dedi.

Veysel Karani Belde Esnafları ise AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “sorunlarımızı ve taleplerimizi kendisine iletme imkanı bulduk kendisine ve ekibine teşekkür ederiz.” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.