Bu haber kez okundu.

Yılın Hekimi Seçilen Çocuk Doktoru Dr. Melike Karabulut Özel Asema Hospital’da
banner229

Özel Asema Hospital 2019 yılında yılın hekimi seçilen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın elinden ödül alan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Melike Karabulut’u kadrosuna kattı.

2019 yılında yılın hekimi seçilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Karabulut 20 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Özel Asema Hospital’da hasta kabulüne başlayacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat: 2019 yılında Yılın Hekimi Seçilen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın elinden ödül alan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Melike Karabulut’u kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Çocuk Doktoru Melike Karabulut’un kadroya dahil olmasıyla birlikte çok iyi bir hekim kadrosuna sahip olan Özel Asema Hospital sağlık çıtasını hep yükselterek halka hizmet edeceklerini söyledi.

Fırat, Çocuk Doktorları Ahmet Gökhan Uslan, Taner Adıgüzel'den sonra Melike Karabulut’un Pazartesi günü itibari ile Özel Asema Hospital’da hasta kabulüne başlayacağını söyledi.

Fırat,"Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimlerimiz Ahmet Gökhan Uslan, Taner Adıgüzel ve Melike Karabulut ile birlikte çocuklarımızın her türlü tedavisi polikliniklerimizde ve çocuk servisimizde yapılarak Özel Asema Hospital olarak Siirt halkına en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışacağız."

Siirt 'te sağlık sektöründeki gelişmelere dikkat çeken Fırat, 10 yıl öncesinde kadar ilimizde uzman doktor sayısının bir elin parmaklarını geçmediğini ifade ederek şuan geldiğimiz konumda ise Özel Asema Hospital olarak, birçok branşta uzman doktorlarımızla Siirt’e ve Siirtlilere kaliteli hizmet verebilmenin haklı onurunu yaşadıklarını belirtti.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat,Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en hizmete layık olduklarını ifade ederek, Siirt halkının Özel Asema Hospital'a gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

Özel Asema Hospital’da göreve başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Melike Karabulut, Siirt’te görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu, insanlarla ve hastalarla çok kolay iletişim sağladığını “Siirt’te görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.