Bu haber kez okundu.

Vatandaştan Doktora Teşekkür
banner229

Yüksek ateş sebebiyle hasta olan oğlunu Kurtalan Devlet Hastanesine götüren Baba, Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) arayarak, Kurtalan Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Doktor Metin Tan’ın başta kendi çocuğu ve polikliniğe başvuru yapan tüm hasta çocuklara göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti.

'Teşekkürler Doktorum'

Oğlum M.G.P’I Siirt/Kurtalan Devlet Hastanesi çocuk Dr. Metin Tan beye muayene için götürdüm. Biz kendisinin 60.nci sıradaki hastasıydık en az 20 hasta daha sırada bekliyordu o kadar yoğundu ki... Kendisi tek çocuk Dr. Olduğu halde tüm hastalarla o kadar çok ilgileniyor ki her şeyi en küçük detayına kadar anlatıyor herkesle ilgileniyordu.

Muayene sonucunda Bize çocuğun 4 gün serviste tedavi görmesi gerektiğini söyledi. Serviste kaldığımız süre boyunca hafta sonları bile sürekli kontrole geldi. Orada çalışan bir hizmetli bana bu doktor gece gündüz hep burada evine gidiyor mu bilmiyorum dedi.

Bu sözü duyunca duygulandım ve gururlandım. Helal olsun diyorum. İlgisi ve emsalleri arasında bizce temayüz etmiş çalışkanlığı nedeniyle Bakanlığınızın nezdinde Sn. Dr. Metin Tan beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu takdire şayan durumun yüksek makamınızca değerlendirilmesini arz ediyorum.

Metin Tan'ların yaygınlaşması dileğiyle....

SAYGILARIMLA

Siirt İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Fikret Can BİMER’E yapılan başvuruya duyarsız kalmayarak Uz. Dr. Metin Tan’a “Teşekkür Belgesi” verdi.

Can, hastanelerimize müracaat eden vatandaşlarımız, BİMER’i genelde Sağlık tesislerimizde, görmüş oldukları aksaklıkları bildirmek amacıyla kullanırlar. Bazı hasta - hasta yakınlarının, memnuniyetlerini dile getirmeleri ve bizim tarafımızdan da çalışan personellerimize geri bildirim yapmamız çalışanlarımızı mutlu etmekte ve çalışma azimlerini artırmakta olduğu gibi diğer çalışan personellerimize de örnek teşkil etmektedir.

Can, vatandaşlar tarafından BİMER ve SABİM iletişim merkezlerine yapılan şikâyet başvurularının, yerine memnuniyetlerini belirten taleplerini görmek bizi mutlu etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ceyda kavalcioglu 6 yıl önce

Mersin 112 çalişani doktor arkadasim ve ekibine ilgisinden ve güler yüzlülügunden dolayi tşk ederim