Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği İle Özel Siirt Hayat Hastanesi Arasında İndirim Protokolü İmzalandı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi ile Siirt Valiliği (Valilik Birimleri, ilçe Kaymakamlıkları, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü) personelleri arasında Özel İndirimli sağlık hizmeti anlaşmasında, personel ile (anne,baba,eş ve çocuklar) olmak üzere hastanede yapılacak bütün sağlık hizmetinden ve tüm branşlardan %20 indirim anlaşması imzalandı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik tarafından  imzalanan indirim protokolünde, Muayene fark ücretlerinden, Radyoloji işlemleri (Emar, Ultrason,Tomografi),Laboratuar işlemleri (Tahliller),Normal Doğum işlemelerinden,Sezeryen Ameliyatlarından,Genel Ameliyat fark ücretlerinden,Check-Up hizmetlerinden,yatak ücretlerinden indirmli faydalanabilecekler.

Protokol imzası sonrası açıklamalarda bulunan Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, anlaşmanın Siirt Valiliği (Valilik Birimleri, ilçe Kaymakamlıkları, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü) personelinin yanı sıra eş ve çocuklarını kapsadığını belirterek, protokol yüzde 20 indirim anlaşması yaptık.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, “Siirt halkının desteğini arkamıza alarak tecrübeli ekibimizle elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inancım tamdır. İlimiz halkının hak ettiği, sürekli ve kaliteli yüksek sağlık hizmetini hastanemizin uzman hekim ve diğer hekim ve personel arkadaşlarımızla birlikte en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız.”Dedi. Kısacası halkımıza sağlıkla ilgili en güzel sağlık hizmetini vermek için kolları sıvadık. Siirt’imizi sağlık sektöründe çağ atlatmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıp başaracağız”.

Fırat, Valilik ziyaretlerinde kendilerine kapılarını açan Siirt Valisi Ali Fuat Atik’e teşekkür etti.

Fırat, ayrıca  tüm kamu kurum kuruluş yetkililerine de göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, hizmet sektöründe hastanelerine duyulan ilgiden dolayı da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yılmaz demir 4 yıl önce

hayat hastanesinde güzel şeyler oluyor. kim uğraşıyorsa emeğine sağlık