Bu haber kez okundu.

Siirt Kamu Hastaneleri Birliğine Bağlı Sağlık Tesislerine 12 Doktor Atandı
banner229

 66. Dönem Hizmet Yükümlülüğü kurası sonucunda Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık tesislerinde 9 uzman ve 3 pratisyen hekim olmak üzere toplam 12 doktor ataması yapılacaktır.

Konuya ilişkin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilecek olan 66. Dönem Hizmet yükümlülüğü kurası kapsamında Siirt genelinde ihtiyaç duyulan branşlarda 9 uzman ve 3 pratisyen hekim olmak üzere toplam 12 doktor atamasının yapıldığı ve en geç Ocak ayının sonlarına doğru görevlerine başlaması beklenmektedir.

Açıklamada Siirt Devlet Hastanesine 1 Göğüs Hastalıkları uzmanı, 1 Üroloji uzmanı, 1 İç Hastalıkları uzmanı ve 3 Çocuk Hastalıkları uzmanı olmak üzere toplam 6 uzman doktor, Kurtalan’a 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı ve 1 İç Hastalıkları uzmanı, Eruh’a 1 Çocuk Hastalıkları uzmanı ve Pervari’ye 3 Pratisyen hekim olmak üzere 9 uzman ve 3 pratisyen hekimin Ocak ayının son haftasına kadar görevlerine başlaması ile uzman ve pratisyen hekim ihtiyacının giderileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zafer türk 8 yıl önce

tamamda 3 çocuk dr atayacağınıza 1 cilt dr verseydiniz daha iyi olurdu siirt genelinde cilt dr yok lütfen acilen bi cilt dr lazım