Bu haber kez okundu.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sorumlular Hakkında Soruşturma Başlattı
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sabah saatlerinde suların kesik olması nedeniyle morga getirilen vatandaşın 2 saat geç yıkanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Siirt'te vefat eden vatandaşın  taşıma suyuyla morgta yıkanmasına ilişkin Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden açıklama geldi. Sorumlular hakkında soruşturma başlatıldı.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kurumumuzda 26.07.2023 tarihinde saat 02.30 civarında dalgıç pompadaki arıza nedeniyle su kesintisi yaşanmış olup, konu idaremize bildirildiği andan itibaren arıza giderilip su seviyesi eski haline getirilmiştir.Konu ile ilgili sorumlular hakkında idari soruşturma başlatılmıştır."

NE OLMUŞTU?

İl merkezinde hayatını kaybeden 53 yaşındaki Ahmet Doğan adlı vatandaşın cenazesi yıkanmak için bugün sabah saat 5.45 civarında Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirilmiş, suların kesik olması nedeniyle cenaze saat 7.30'a kadar bekletilmişti.

Hastane yetkililerin belediyeden su tankeri talep etmesi üzerine morga su tankeri gelmiş, ekipler suyu hastaneye verecek yol bulamayınca morg imamı tankerden 4 kova su alarak, vefat eden vatandaşın cenazesi yıkanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.