Bu haber kez okundu.

Riskli Doğum Sonrası Bebeklerine Doktorun Adını Verdiler
banner229

Siirt’te riski bir gebelik süreci sonrasında çocuklarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına alan aile, kendilerine süreç boyunca yardımcı olan ve bebeklerinin hayata tutunmasını sağlayan Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdulhakim Güneş’in adını bebeklerine verdi.

Doğum sonrası hayati tehlikesi olan ve 7 aylık doğan bebek, Özel Siirt Hayat Hastanesinde kabul edilerek, uzun süren yoğun bakım yatışı sonrası sağlığına kavuştu.

Çok mutlu olduklarını belirten aile Özel Siirt Hayat Hastanesi ve doktorlarının yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirttiler. Memnuniyetlerinin bir göstergesi olarak aile bebeklerine Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdulhakim Güneş’in ismini vereceklerini belirttiler.

Kendisine yapılan jestten dolayı mutlu olduğunu belirten Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdulhakim Güneş, “Güzel bir şey bu. Ailesi adının farklı olacağını söylüyordu. Bu son yaşadıklarından sonra da sıkıntılı ve uzun bir süreç geçirdiler. Sürekli de iletişimdeydik zaten. Aile de böyle bir jest yapmışlar ve bebeğe benim ismimi vermişler. Bebeğin durumu çok iyi. Her hangi bir sıkıntısı yok bebeğimizin” dedi.

Çocuğuna kavuşan anne duygularını şöyle anlattı; 7 aylık erken doğumdan sonra bebeğimizin yaşamasına dair hiçbir umudumuz kalmamıştı. Ancak hocamız bebeğimize ilk müdahaleyi yaptı. Allah'ın takdiri ve onların tecrübesiyle bebeğimiz sağlığına kavuştu.

Allah onlardan razı olsun. Hastanede kaldığımız süre içinde de doktorumuz Abdulhakim Güneş’e, hastane görevlileri ve yöneticiler bizimle yakından ilgilendi. Hepsine teşekkür ederiz." diye konuştu.

Anne, Dr. Abdulhakim Güneş’in kendilerine çok yardımcı olduğunu belirterek, Dr. Abdulhakim Güneş’in sayesinde bebeklerinin hayata tutunduğunu, Bu yüzden Abdülhakim hocaya gönülden teşekkür ediyoruz ve bebeğimize Abdülhakim hocanın adını verdik. Aramızda bir gönül bağı oluştu diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.