Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesinden Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol ve beraberindekiler Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Yüksekkol ve beraberindekiler, rehabilitasyon merkezinde bulunanlara tatlı ikramında bulundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol yaptığı açıklamada; Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan vatandaşlarımız için moral ve motivasyon etkinliği düzenlediklerini ve fizik tedavi ihtiyaçları konusunda hastane olarak yardımcı olmaya hazır olduklarını söyledi.

Yüksekkol,“ En büyük engelin sevgisizlik olduğunu dile getirerek, sevgi dolu yüreklerle herşeyin üstesinden gelinebileceğini “ Engel yok. Engel bizim içimizde. Özel Siirt İbni Sina Hastanesi olarak sizlerin hep yanınızda olacağız ve olmaya da devam edeceğiz. Engelsiz bir yaşam dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan vatandaşlar, “Kendilerin yalnız bırakmayan Özel Siirt İbni Sina Hastanesi çalışanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.