Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Hizmet Vermeye Başladı
banner229

Daha önce Mediife Hastanesi olarak hizmet veren hastane, yeni sahipleri tarafından İbn-i  Sina Hastanesi adıyla yeni bir  hizmet anlayışıyla açıldı.

Hastaneyi devir alan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Abdullah Sarı, uzun yıllardan beri Siirt’te gerek Devlet Hastanesinde ve gerekse özel bir hastanede hem yönetici ve hem de doktor olarak hizmet verdiğini belirterek, bundan sonrada, yeni hastanede  hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını söyledi.

Özel sağlık işletmeciliğinde Türkiye’nin en eskilerinden birisi olarak bu alanda oldukça geniş bir tecrübeye sahip olduğunu belirten Dr. Sarı, doktor olmanın yanı sıra bu tecrübeden de yararlanarak hizmet kalitesini her geçen gün daha da yükselteceklerini söyledi.

Uzun yıllardan beri Siirt’te hizmet veren Medlife Hastanesinin kapanmasına gönlünün razı olmadığını belirten Dr.Sarı “Böyle bir hastanenin kapanmasına gönlüm razı olmadı.Halkımıza sağlık alanında daha iyi hizmet vermek amacıyla bu hastaneyi devir aldım. Hastanede revizyon ve yeni donanım işlemleri tamamlandı.

Dahiliye, Genel Cerrah, Kadın Doğum, Nöroloji ve Çocuk sağlığı ve hastalıkları branşları başta olmak üzere bir çok branşta hizmet vermeye başladık.

En  kısa zamanda ilimizde eksikliği büyük ölçüde hissedilen plastik cerrahi ve cildiye branşları dahil diğer bir çok branştaki doktorlarımızda gelip göreve başlayacaklardır. “ dedi.

Kimsenin  hasta olmasını temenni etmediklerini ancak,  ihtiyaç halinde Siirtlilerin günün 24 saati başvurabilecekleri bir sağlık kuruluşuna sahip olduklarını belirten Dr. Sarı, uzman doktor ve sağlık personelinin yanı sıra tıbbı donanım açısından da iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 7 yıl önce

Arkadaş açılış yapıyor yukarda müşahede altında yatan bakın yatan hasta var adamlar son ses müzik GÜM GÜM sanki bar pavyon aciyorsunuz bu kadar da olmaz yaaa Allah akıl fikir versin

Avatar
murat 7 yıl önce

Elemana ihtiyaç varmi

Avatar
Şükrü 7 yıl önce

Fizik Tedavi ünitesi sorumlusu sayın Kadir Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kadar ilgi,hizmet gerçekten beni şaşırttı çünkü daha bir ay önce başka bir hastanede bu hizmetin onda birini bile göremedim.Kendisine tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Avatar
Hmsre 7 yıl önce

Ali yukardaki hastaların hepsi halinden memnundu ve refakatçiler gum gum sesinden gayet keyif aldı bizzat kendileri de açılışa eşlik etti

Avatar
serpil 7 yıl önce

abdullah hocam hayırlı ve uğurlu olsun.sizin gibi başarılı birinin yine siirte tekrar işe geri dönmesi bizi çok memnun etti.Allah sizi utandırmasın.siirt cok şanslı bu konuda

Avatar
Hmsre 7 yıl önce

Ali yukardaki hastaların hepsi halinden memnundu ve refakatçiler gum gum sesinden gayet keyif aldı bizzat kendileri de açılışa eşlik etti

Avatar
Hülya söğüt /balikesir 6 yıl önce

Kardesimin askerlerligi sebebiyle siirt ilini incelerken onume cikti.sizi tebrik ediyor hayirli ugurlu olsun

Avatar
Pelin YILMAZ 6 yıl önce

Genel cerrahiden DR.SEYFİ EMİR' in ilgi ve alakasından ötürü sonsuz teşekkürler. Babamla çok ilgilendi ALLAH kendisinden razı olsun