Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinin Kulak Burun Boğaz Doktoru Hakan Özkan’a Yoğun İlgi
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesinde göreve başlayan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Hakan Özkan Siirt’te yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Daha önce Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaparken istifa ederek Özel Siirt hayat Hastanesine geçen başarılı Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Hakan Özkan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi kadrosuna kattığı Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Hakan Özkan hastalara olan yakınlığı ve teşhisleri ile halkın takdirini toplamaya devam ediyor. Başarılı ameliyatlarından ziyade hastalara gösterdiği ilgi ve teşhisleri ile Siirt halkından tam not alan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Hakan Özkan Özel Siirt Hayat Hastanesine göreve başlamasından sonra Kulak Burun Boğaz Polikliniğinde yoğunluğunun arttığı gözlendi.

Kulak Burun Boğaz hastalıkları konusunda çok tecrübeli olan Op.Dr. Hakan Özkan; Özel Siirt Hayat Hastanesinde çalışmaktan mutluluk duyduğu belirterek, “Siirt’te böyle bir hastanede çalışmak benim için onur verici. Güçlü ekibi ve güler yüzlü personeli olan hastanede, hastalarımıza daha iyi hizmeti vermek için buradayım.” dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile hizmet veren Özel Siirt Hayat Hastanesinin, kadrosuna dahil edeceği yeni çalışma arkadaşları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edeceğini söyledi.

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Hakan Özkan’ınTıbbi İlgi Alanları

Estetik burun ameliyatı, Burun eğriliği ve burun eti ameliyatı, Sinüzit ameliyatı, Geniz eti hastalıkları ve ameliyatı, Boğaz Hastalıkları ve tedavisi, Bademcik ameliyatı, Kulak hastalıkları ve kulak deliği onarımı ameliyatı, Kulağa tüp takılması, Tükürük bezi hastalıkları Tükürük bezi şişlikleri, tümörleri ameliyatı, Boyunda şişlik tedavisi ve ameliyatı, Ses telleri rahatsızlıkları tedavisi, Ses tellerinde nodül ve et ameliyatı, Kepçe kulak ameliyatı, Baş boyun tümörleri ve tedavisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.