Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinin Dahiliye Doktorları Necip Nas ve Bilal Altunışık Takdir Topluyor
banner229

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınıyla Türkiye, 11 Marttan beri mücadele etmeye devam ediyor.

Korona virüsün bütün dünyada oluşturduğu panik sürerken, yüksek risk grubunda yer alan kahraman sağlık çalışanları gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için canları pahasına mücadele ediyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede Özel Siirt Hayat Hastanesinin Dahiliye Doktorları Necip Nas ve Bilal Altunışık canla başla görev yapıyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi’nin Dahiliye Doktorları Necip Nas ve Bilal Altunışık canla başla çalışarak, koronavirüs şüphesi ile gelen hastaların, test aşamasından tedavi süreci sonuna kadar hastaların tedavileri ile bire bir ilgilenerek hastaların ve hasta yakınlarının takdirini topluyorlar.

Özel Siirt Hayat Hastanesine tedavi için giden hastalar, Dahiliye Doktorları Necip Nas ve Bilal Altunışık’ın, bizlerle yakından ilgilenen ve güler yüzlülüğü ile samimi davranan, bizlere yardımcı olan bu doktorların ilimiz için bir şans olduklarını ve onlara ne kadar teşekkür etsek azdır" dediler.

Görevini severek yaptığını dile getiren Özel Siirt Hayat Hastanesi Dahiliye Dr. Necip Nas ise, "Elimizden geldiğince bütün hastalarla özel olarak ilgilendiklerini ve hiç bir hastayı geri çevirmediğini belirterek, görevimi de severek yapıyorum, onların duaları bana yetiyor" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.