Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesine Karın Ağrısıyla Başvurdu, Karnından 4 Kiloluk Kitle Çıkarıldı
banner229

Siirt’te şiddetli karın ağrısı ile Özel Siirt Hayat Hastanesine başvuran 49 yaşındaki bayan hastanın karnından ameliyatla 30 santimetre çapında, 4 kilo ağırlığında kitle çıkarıldı.

Siirt'te yaşayan 49 yaşındaki bayan hasta 2 aydır yaşadığı şiddetli karın ağrısı şikayetleri nedeni ile Özel Siirt Hayat Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan muayene sonucunda hastanın karnında büyük bir kitle olduğu belirlendi. Bunun üzerine 49 yaşındaki bayan hastanın kitlesi başarılı bir ameliyatla alındı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Recep Bayraktar’ın gerçekleştirdiği operasyonda 49 Yaşındaki hastanın karnından 4 kilogram ağırlığında, 30 santimetre çapında kitle çıkarıldı.

Operasyon ile ilgili bilgiler veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Recep Bayraktar, 13 aydır ara kanamalar ve son 2 aydır karnında ağrı şikayeti ile gelen 49 yaşındaki bayan hasta hastanemize başvurdu. Yapılan muayenesinde karnında 28 haftalık gebelik büyüklüğünde rahimden kaynaklandığını düşündüğümüz bir kitle tespit ettik.

Yapılan kan tahlillerinde tümör markerları normal geldi. Çekilen MR görüntülemesinde rahimden kaynaklanarak büyümüş yaklaşık 30 cm boyutlarında kitle tespit ettik. Hastamızı ertesi gün ameliyata hazırladık. Hastamızdan 2 saatlik başarılı bir ameliyatla yaklaşık 4 kilogram ağırlığındaki kitleyi rahim ve yumurtalıklarla birlikte çıkardık. Hastanın.başarıyla şifaya kavuştu dedi.

49 Yaşındaki bayan hasta ise karnındaki kitleden haberdar olmadığını ifade ederek, hastaneye şiddetli karın  ağrısı şikayetiyle geldim. Yapılan tetkiklerle karın ağrısı olmadığı, karnımda büyük bir kitle olduğu tespit edildi. Doktorum Recep Bayraktar bu kitleyi ameliyatla çıkardı. Allah'a şükür şu an durumum çok iyi. Doktoruma, hastane personeline çok teşekkür ederim. Benimle gayet iyi ilgilendiler, çok iyi davrandılar dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.