Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde Yarın Tüm Poliklinikler Hizmet Verecek
banner229

Tüm dünyayı tehdit eden ve ülkenizde de bugüne kadar 4 bin369 kişinin ölümüne neden olan korona virüs nedeniyle sağlık kuruluşları tedbiri elden bırakmıyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi korona virüs ile mücadele çalışmaları kapsamında Ramazan bayramında tüm birimler dezenfekte edildi. Özel Siirt Hayat Hastanesi yarın tüm poliklinikler tam zamanlı olarak hizmet verecek.

Hastane olarak gerekli tedbirleri aldıklarını kaydeden Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, "Hastanemiz salgın kapsamında alınan önlemler çerçevesinde, bayram tatilinde tüm birimler temizlenerek, rutin günlük dezenfekte yapılarak siz değerli misafirlerimize sağlık hizmeti sunacaklarını söyledi.

Fırat, geçtiğimiz aylarda yarım gün çalışan hastane doktorlarının yarından itibaren tam zamanlı olarak hizmet vermeye başlayacaklarını ifade etti.

Fırat, tüm hizmet alanlarını düzenli ve periyodik olarak haftada iki defa dezenfekte ettiklerini, Bizler gerekli tedbirleri alıyoruz, vatandaşlarında kişisel hijyenine dikkat ederek bu sürecin kısa sürede atlatılmasına yapacağı katkı son derece büyük olacaktır" ifadelerini kullanarak vatandaşlara sağlıklı günler diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.