Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Doktor Kadrosu Göz Dolduruyor
banner229

Alanlarında en başarılı ve en çok tercih edilen hekimler Siirt’in ilk Özel Hastanesi olan Özel Siirt Hayat Hastanesinde toplandı

Özel Siirt Hayat Hastanesi denilince aklınıza her biri kendi alanında uzman olan, tecrübesi ve birikimine güvenerek sağlığınızı gözü kapalı emanet ettiğiniz çok iyi bir hekim kadrosunun geldiğini biliyoruz.

Özel Siirt Hayat Hastanesi B sınıfı özel hastane, 81 yataklı, 14 erişkin yoğun bakım ünitesi,11 yeni doğan ünitesi, 56 servis yatağı, 7/24 acil servis ve yoğun bakım hizmeti. 7/24 Normal doğum, Sezaryen ve Ameliyathane Hizmeti ve 200 çalışanı ile hizmet veren Özel Siirt Hayat Hastanesi Siirtlilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat; Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak vermiş olduğumuz sağlık hizmeti ile Türk sağlık sektörüne insana hizmet yolculuğunda, kıymetli tıp profesyonelleri ile misafirlerimiz olarak tanımladığımız “hastalarımızı” buluşturuyoruz.

Toplumsal sorumluluğunu yerine getirme ilkemiz, emin adımlarla büyümemizin arkasındaki en büyük itici güç olmaktadır. Fırat, Her biri alanında uzman, tecrübeli hekim kadromuz ve teknolojik altyapımız ile hastalarımıza en doğru teşhis ve tedaviyi uygulamak için hizmetinizdeyiz.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, kaliteli Doktorları Hastanemize transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, daha öncede hastanelerinde görev yapan Doçent Dr. Akın Önder, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Gizem Ceren Ekici ve son olarak Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Op.Dr. Engin Özay’ı kadrolarına katarak kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Fırat,Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en hizmete layık olduklarını ifade ederek, hastanede yeniliklerin devam edeceğini ve Siirt halkının Özel Siirt Hayat Hastanesine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

ÖZEL SİİRT HAYAT HASTANESİ DOKTOR KADROSU

Üroloji Doktoru ve Başhekim  Ekrem Bilek

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (1) Op. Dr. Ahmet Barışçıl

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (2) Op. Dr.Gizem Ceren Ekici

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (3) Op. Dr.Recep Bayraktar

Dahiliye Uzmanı (1) Necip Nas

Dahiliye Uzmanı (2) Bilal Altunışık

Genel Cerrahi Uzmanı Doçent  Dr. Akın Önder

Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Op.Dr. Engin Özay

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. (1) Dr. Fatih Başak

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. (2) Dr. Melike Bayrakrar

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. (3) Dr.Abdülhakim Güneş

Nöroloji Yrd. Doç. Dr. Ayfer Ertekin

Cidliye (Dermatoloji) Doktoru Ömer Özdemir

Kulak Burun Boğaz : Yrd. Doç. Dr. Hakan Ulusoy

Anestezi Uzmanı Dr.Yasin Güneş

Radyoloji Uzmanı Dr. Semih Sağlık

Beslenme ve Diyet Uzmanı Nuray Altınkum


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf dayan 2 yıl önce

ortopedi de çok doğru bir hamle yapıldı. annemi gösterdim ilgi ve alakası hastaya dokunuşu doktoru çok beğendim. ilimize iyi doktorların gelmesi artık kader olmamalı. getirenden Allah razı olsun