Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi,  Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Tüm Polikliniklerde Hizmet Verecek
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ resmi tatil olmasına rağmen hizmetlerine tam kadro devam edecek.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, Dahiliye,Ortopedi,Noröloji, Çocuk,Kardiyoloji, Kadın Doğum hastalıkları ve bütün branşlarda tüm hekim kadrosuyla hastalarına hizmet verecek.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla resmi tatil olan 15 Temmuz Perşembe günü sağlık hizmeti almak isteyen ve tedavisi devam eden tüm hastalarımızın mağdur olmaması ve her daim sağlıkta buluşma noktası olan hastanemizde tüm hekim kadrosumuzla hizmetlerimize aksamadan devam edeceğiz dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, 15 Temmuz’da demokrasimize kasteden, milli birlik ve beraberliğimizi yok etmek isteyen, FETÖ’nün hain darbe girişimine karşı Türk milletinin çok güçlü bir direniş örneği sergilediğini vurguladı.

Fırat,"Demokrasimize kasteden, birlik ve beraberliğimizi yok etmek isteyen, FETÖ’nün hain darbe girişiminin beşinci yılındayız. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yanı sıra çok güçlü bir direniş olarak da hafızalara kazınmıştır. Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi o gün hainlere unutamayacakları bir ders vermiştir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünü adeta ruhuna işleyen Türk Milleti, her durum ve şartta demokrasiden ve Cumhuriyet’in kazanımlarından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Allah bize bir daha böyle bir ihaneti yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi, “Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur.” Demokrasimize ve bağımsızlığımıza kast etmeye kalkışanlara karşı Türk milleti her zaman gereken dersi verecektir.

Darbe girişimine karşı kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, ülkemizin böyle ihanetlerle bir daha karşılaşmamasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.