Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Cuma ve Cumartesi Günleri Tüm Branşlarda Hizmet Verecek
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi tarafından yapılan açıklamada; yeni yılın il günü olan Cuma ve Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması olan zaman dilimlerinde hastaların sağlık hizmetine ulaşabilmesi için hastane tarafından gönderilen randevu bilgilendirme mesajının gösterilmesinin yeterli olacağı belirtildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi yetkililerince yapılan bilgilendirmede; “Sokağa çıkma kısıtlaması olan hafta sonu ve hafta içi tüm saatlerde, hastanemiz tarafından size gönderilen ‘Randevu Bilgilendirme Mesajı’nı görevlilere gösterip, herhangi bir yasal engelle karşılaşmadan hastanelerimize gelerek sağlık hizmetinizi alabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanlığı akşam yayınladığı genelgeyle sağlık hizmetleri ile ilgili yasaklara dair detayları açıkladı. Tedavi olduğu hastaneden taburcu olup asıl ikametine dönmek isteyen, doktor raporu ile sevk olan ve/veya daha önceden alınmış doktor randevusu/kontrolü olan vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlamasından muaf oldukları belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.