Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Tüm Branşlarda Hizmet Verecek
banner229

İlimizin önde gelen sağlık kuruluşlarından Özel Siirt Hayat Hastanesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da tüm branşlarda sağlık hizmeti vermeye devam edecek. 

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda 1 günlük tatil süresince tüm branşlarda hizmet vereceklerini belirtti.

Fırat, “Sağlık Hizmetleri ihtiyaç duyulduğu anda bekletilmeksizin 24 saat esasına dayalı olarak verilmesi gereken özellikli bir hizmettir. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,  Gençlik ve Spor Bayramı tatili dolayısıyla sağlık hizmetlerinin aksamaması açısından gerek personel gerekse tıbbi donanım anlamında tüm önlemleri aldık. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması açısında tüm branşlarda hizmet vereceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, bu günümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.