Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi 1 Ocak'ta Tüm Branşlarda Hizmet Verecek
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi yeni yıl mesajı yayınlayarak, 1 Ocak 2024 Pazartesi günü tüm branşlarda hizmet vereceklerini duyurdu.

Önce insan diyen, hasta ve yakınlarının haklarına saygı ve güveni ön planda tutan, saygınlığı ve hasta memnuniyetini temel ilke edinmiş olan hastanemizin tüm personeli ile birlikte dileğimiz 2023 yılı dünya için salgın hastalıkların son bulduğu yıl olmasıdır.

2024 Yılında hastane olarak şimdiye kadar olduğu gibi hedefimiz özveri ile çalışarak hastalarımıza şifa dağıtmaya devam etmektir. 

Bu duygularla, tüm Siirtli, hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, 2024 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.  

Özel Siirt Hayat Hastanesi Pazartesi Günü Tüm Branşlarda Hizmet Verecek

Özel Siirt Hayat Hastanesi, Hastane Müdürü Necmettin Fırat tarafından yapılan açıklamada, 01.01.2024 tarihinde tüm branşlarda  poliklinik hizmeti vereceği duyurdu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi 1 Ocak 2018 Pazartesi günü tüm branşlarda poliklinik hizmeti vereceğini duyurdu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları.Genel Cerrahi Polikliniği, Kadın Doğum,Ortopedi polikliniği, Uroloji, İç Hastalıkları poliklinikleri ve diğer tüm branşlarda poliklinik hizmeti verecekleri öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.