Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Doktor Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
banner229

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Uslan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Gökhan Uslan 15 Mayıs’tan itibaren Özel Asema Hospital’da hasta kabulüne başlayacak.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, hastanede yeniliklerinin devam ettiğini, hastane ana binasının dış cephesi genel bakım, boya, ve revizyon çalışmaları başladığını hastane tabelalarımız da yenilenecek, lazer ışıklarla aydınlatılarak, gece karanlığında daha görülebilir bir özellik kazandırılacağını söyledi.

Erzurumlu, Hastanemizin dış görünümü ve iç odalar ve yatan hasta servisleri yenilenecek, sağlık hizmetlerindeki güçlü yapısıyla Özel Asema Hospital yeni vizyon ve görüntüsüne kavuşturulacağını, refah ve huzurlu bir ortamda hizmet vereceklerini ifade etti.

Erzurumlu, ilimizde görev yapan kaliteli Doktorları Özel Asema Hastanemize transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, daha öncede hastanelerinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Uslan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Gökhan Uslan ‘ın 15 Mayıs’tan itibaren Özel Asema Hospital’da hasta kabulüne başlayacağını ifade ederek, Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en hizmete layık olduklarını ifade ederek, hastanede yeniliklerin devam edeceğini ve Siirt halkının Özel Asema Hospital'a gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

ÖZEL ASEMA HOSPİTAL DOKTOR KADROSU

Anestezi ve Reanimasyon Uzm. Baştabip Dr. Taşkın Tuna Özkılıç

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İsmet Güler

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr.Bahar Küçükay

Dahiliye Uzmanı Akan Akyol

Dahiliye Uzmanı Mustafa Maden

Genel Cerrah Op. Dr. Şükrü Erdoğan

Ortopedi ve Tramvatoloji Op.Dr. Şehmus Kıran

Üroloji Yrd. Doç. Dr. Deniz Acar

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Taner Adıgüzel

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Uz.Dr. Mustafa Çağlar Yörgüç

Nöroloji Yrd. Doç. Dr. Ayfer Ertekin

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nezihe Akar

Biyokimya Uzmanı Dr.Muhsin Yalsız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut 5 yıl önce

2 saattir randevu alamıyorum telefon bağlanmıyor çok sıkıntı lı bu arada batman dan ulaşmaya çalışıyorum

Avatar
Funda 3 yıl önce

Arıyorum cevap vermiyorlar