Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital 23 Nisan’da Çocuk Polikliniğinde Katılım Payı Hariç %30 İndirim Uygulayacak
banner229

Özel Asema Hospital yarın kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm branşlarda sağlık hizmeti vermeye devam edecek.

İlimizde hizmet veren, fakat kurulduğu günden bu yana doktor kadrosu ve hasta potansiyeli konusunda yükselişe devam eden Özel Asema Hospital idari izin sayılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm branşlarda hizmet vermeye devam edecek.

Özel Asema Hospital resmi bayramımız olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmayarak,Çocuk Polikliniğinde katılım payı hariç %30 indirim uygulayacak.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 1 günlük tatil süresince tüm branşlarda hizmet vereceklerini söyledi.

Fırat, Özel Asema Hospital olarak tüm branşlarda aktif olarak poliklinik hizmeti vereceklerini belirterek, ‘’Sosyal güvencesi ve özel sağlık sigortası olan tüm hastalarımız bu hizmetten faydalanabilirler’’dedi.

Fırat, İdari izin sayılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hastaların sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek olan Özel Asema Hospital , Çocuk Polikliniğinde katılım payı hariç %30 indirim uygulayacaklarını,hastanelerini tercih edecek vatandaşların çocuklarına Balon ve çeşitli ikramlarda bulunacaklarını söyledi.

Fırat, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Kadın Doğum,Üroloji, Nöroloji birimlerinin yanı sıra , tüm birimlerin idari tatil boyunca hizmetlerine devam edeceğini belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nı kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.