Bu haber kez okundu.

Ortopedi Doktoru İdrak Mammodov, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde Hasta Kabulüne Başladı
banner229

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İdrak Mammodov, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İdrak Mammodov, kireçlenme, eklem, bel ve boyun ağrıları ile spor yaralanmalarının tedavisinde hastalarına hizmet verecek.

Ortopedi ve Travmatoloji hastalıkları konusunda çok tecrübeli olan Op.Dr. İdrak Mammodov; Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde çalışmaktan mutluluk duyduğu belirterek, “Siirt’te böyle bir hastanede çalışmak benim için onur verici. Güçlü ekibi ve güler yüzlü personeli olan hastanemizde, hastalarımıza daha iyi hizmeti vermek için buradayım.” dedi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet “Alanlarında uzman, deneyimli ve halkımız tarafından tercih edilen hekim kadromuzla Siirt halkına olduğu kadar çevre ilçelerden gelen hastalarımıza kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermekteyiz. Aramıza yeni katılan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. İdrak Mammodov’a görev hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.