Bu haber kez okundu.

Ortopedi Doktoru İdrak Mammadov Yoğun İlgi Görüyor
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.İdrak Mammadov, Artroskopik (Kapalı) Omuz Ameliyatı gerçekleştirdi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesinin başarılı Ortopedi Doktoru İdrak Mammadov yapmış olduğu başarılı ameliyatlarla vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.İdrak Mammadov, Diz protezleri, Artroskopik bağ Ameliyatları, Kalça protezi, el ve ayak cerrahisi, Artroskopi menüsküs onarımı ve  her türlü kırık ameliyatlarını başarıyla yapmaya devam ediyor.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.İdrak Mammadov, “ Ortopedi ve Travmatoloji Bölümümüzde, kas-iskelet sistemindeki doğumsal ve edinsel hastalıkları hastanemizde yer alan tüm bölümlerle dayanışma ve işbirliği içinde inceleyen, teknolojinin geniş olanaklarından yararlanarak teşhis eden, hastalara en uygun medikal ve cerrahi tedaviyi bilimsel düzeyde planlayarak uygulamaktadır.

Ortopedi ve Travmatoloji, teknoloji ve bilimsel ilerlemelerin ışığında en hızlı gelişen, değişen ve hatta kapsamı artan dalların başında gelmektedir. ”dedi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.İdrak Mammadov, Ortopedi bölümü hangi hastalıklara baktığını şöyle anlattı: “Ortopedi ve Travmatoloji Ana bilim dalı öncelikle doğuştan gelen sakatlıklarda tedavi amaçlı oluşturulmuş, ilerleyen yıllarda gelişerek birçok rahatsızlığın ve yaralanmanın tedavisini kapsayan bir tıbbi bölüm dalı haline gelmiştir.

Ülkemizde en çok rağbet gören branşların başında gelen ortopedi bölümü, hastanemizde modern ekipmanlar ve uzman doktorlar tarafından aşağıdaki hizmetleri vermektedir.

1. Doğuştan veya gelişimsel olan bebek ve çocuk hastalıkları; - Kalça çıkığı - Çarpık ayak - Bel eğriliği gibi

2. Spor yaralanmaları; - Menisküs yaralanmaları. - Bağ yaralanmaları - Burkulma ve ezilmeler gibi

3. İskelet sisteminin tüm diğer yaralanmaları - Kırıklar – Çıkıklar - Tendon yaralanmaları gibi

4. Kol ve bacaklarda oluşan çok kullanmaya bağlı bozukluklar;- Sinir sıkışması - Tetik parmak - Tenisçi dirseği gibi

5. Yaşla ortaya çıkan eklem kireçlenmeleri; - Omuz, bel, dirsek- Kalça - Diz Ayak bileği kireçlenmeleri gibi Hastanemizde eklem bozukluklarından dolayı kullanılan protezler son derece başarılı şekilde uygulanmaktadır.

Antroplastinin gelişmesiyle birlikte diz içi yaralanmalarının tedavileride başarıyla gerçekleştirilmektedir.”

Dr. İdrak Mammadov’da sıra bekleyen hastalar da doktordan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.