Bu haber kez okundu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. N. Sibel Esti, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde
banner229

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Nurdagül Sibel Esti, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Hasta kabulüne başladı.

Sağlıkta kalite ilkesiyle hizmetlerine hızla devam eden Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Op.Dr. Nurdagül Sibel Esti’yi bünyesine kattı.

Farklı branşlarda ki uzman doktor sayısını her geçen  artıran Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Op. Dr. Abdullah Sarı, Op. Dr. İsmet Güler'den sonra  3. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Nurdagül Sibel Esti’yi kadrosuna kattı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi hasta kabulüne başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Op.Dr. Nurdagül Sibel Esti gebe takibi ve 4 boyutlu ultrason, ağrısız normal vajınal doğum (epidural anestezi ile), sezaryen, Laparoskopik operasyonlar( kapalı yöntem), Vajinal operasyonlar, Sarkma ve idrar kaçırma ameliyatları,Vajinal estetik cerrahi, Laparotomik operasyonlar ( açık yöntem) ,  İnfertilite ( kısırlık) tedavileri ( aşılama),  HSG ( rahim filmi),  Kolposkopi+biopsi işlemleri mesleki ilgi alanları olduğu belirtildi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Abdullah Sarı ise”Hastanemizde göreve başlayan kadın doğum uzmanımız ile hekim kadromuz daha da güçlenmiştir. En büyük amacımız Siirt halkına kaliteli ve güzel koşullarda hizmet sunmaktır. Aramıza yeni katılan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Nurdagül Sibel Esti’ye görev hayatında başarılar diliyorum” dedi.

RANDEVU TELEFONU:0 484 223 99 99

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.