Bu haber kez okundu.

İbn-i Sina Hastanesinin Açılışı Yapıldı
banner229

Teknolojik alt yapısı ve alanında uzman hekimleriyle  Siirtlilere hizmet verecek olan Özel İbn-i Sina Hastanesinin açılışı yapıldı.

Siirt Özel İbni Sina Hastanesinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Uzman doktor kadrosu ve güler yüzlü deneyimli personeli ile yepyeni bir konseptle hizmet verecek olan hastane sağlık alanında iddialı.

Eski Medlife Hastanesinin binasında hizmet verecek olan hastanenin açılışı Fatih Müftü Yardımcısı Umran Kılıçer’in okuduğu duanın ardından, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş,AK Parti Siirt Milletvekili Prof.Dr.Yasin Aktay, Halk Sağlığı Müdürü ve Sağlık Müdür Vekili Dr.Erol Emre Ömür, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Tabipler Odası Başkanı Dr.Ekrem Bilek  tarafından yapıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof.Dr.Yasin Aktay açılışta yaptığı konuşmada hükümetlerinin en ayırt edici özelliklerinin sağlık alanında yürüttükleri çok başarılı hizmet politikası olduğunu söyledi. Aktay geçmiş dönemlerin aksine artık tedavi için kimsenin il dışına gitmediğini belirten Aktay, çok istisnai durumlar haricinde Ankara ve İstanbuldaki tedavi imkanlarının artık Siirt’te de olduğunu belirtti.

Milletvekili Aktay, hastane sahipleri Dr.Abdullah Sarı ve Dr.Yasin Sarı kardeşleri kutlayarak başarılar diledi.

Hastane yönetim kurulu başkanı Dr.Abdullah Sarı'da yaptığı açıklamada yepyeni bir konsept ve anlayışla sağlık alanında Siirtlilere hizmet vereceklerini belirtti. Sağlık alanında özel sektörün öncülerinden birisi olduklarını belirten Dr. Sarı  bu alanda bir çok yeniliğe imza atacaklarını  sözlerine ekledi.

Siirt’te özel hastane algısını değiştirmek için harekete geçtiklerini ve alanında uzman hekimlerle Siiirtlilere hizmet vereceklerini belirten Özel İbn-i Sina Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Op. Dr. Abdullah Sarı, makine ve ekipman açısından bütün teknolojik yatırımların tamamlandığını belirtti.

Açılış töreni hastanenin gezilmesi bilgi alınmasının ardından verilen kokteyl ile sona erdi.

Tam donanımlı İbn-i Sina Hastanesinde,  ameliyathane, kadın doğum poliklinikleri, çocuk hastalıkları poliklinikleri, göz polikliniği,  üroloji, Noroloji,Dahiliye, Beyin Cerrahi, Oropedi,laboratuar, bilgisayarlı tomografi, monografi, röntgen cihazı, kemik dansitometre cihazı,fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü, yenidoğan yoğun bakım üniteleri, yoğun bakım üniteleri, kadın doğum bölümü gibi hastalıkların tedavi edileceği cihazlar hastanede bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbey Bozbeyoğlu 7 yıl önce

Hayırlara vesile olmasını diler, Göz Doktorununda bulundurulmasını temenni ediyorum.

Avatar
MAZHAR TANIK 7 yıl önce

HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH..