Bu haber kez okundu.

Hayat Hastanesinde Yapılan Başarılı Ameliyatlar İlimizdeki Vatandaşlara Güven Veriyor
banner229

Özel Siirt Hayat hastanesinin hekim kadrosu gün geçtikçe yapılan başarılı sonuçlar ile ulusal medyada yankılanmaya devam ediyor. 

Ortopedi ve Travmatoloji alanında; İlimizde ilk defa ''EL Cerrahisi'' ameliyatları Op.Dr. Nihat GEZGİN ile yapılmaya başlandı.
Doçent Dr. Akın Önder ile safra kesesinden 2000 taş çıkarılması ile ilk defa bir safra kesesi ameliyatından bu kadar taş çıkarıldı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Branşında (Op.Dr. Ahmet Barışçıl, Op.Dr. Recep Bayraktar) onkolojik, Endoskopik, Histerektomi ,Myom ve  Genital estetik ameliyatları ile başarılı sonuçlar elde ediliyor.

Kulak Burun ve Boğaz Branşında; Fonksiyonel endoskopik sinüs cerrahisi, Sinüzit cerrahisi, Kulak tüpü, Kepçe kulak, Geniz eti ve bademcik, Burun estetiği gibi ameliyatlar hastanede OP.Dr. Hakan Özkan tarafından yapılmaktadır.
Üroloji Branşında; Börek taşı, Prostat, İdrar kaçırma, Mesane taşı, Varikosel, Sünnet,  Üretra darlığı gibi ameliyatları deneyimli hekim Op.Dr. Ekrem Bilek tarafından yapılmaktadır. 

Cerrahi Hekim Kadrosu

Doçent. Dr. Akın Önder (Genel Cerrahi Uzmanı)

Op.Dr. Nihat Gezgin (Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı)

Op.Dr. Ekrem Bilek (Üroloji Uzamnı) 

Op.DR. Ahmet Barışçıl (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı)

Op.Dr. Recep BAyraktar (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı)

Op.Dr. Hakan Özkan (Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.