Bu haber kez okundu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti İle Özel Siirt Hayat Hastanesi Arasında İndirim Protokolü
banner229

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Siirt Hayat Hastanesi arasında, cemiyet üyelerine indirim sağlayacak protokolün imza töreni yapıldı. Anlaşma gereği GGC üyesi gazeteciler ve birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinden yüzde 30 indirimli yararlanacak.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde düzenlenen protokol imza törenine; Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Delat Bozarslan, Özel Siirt Hayat Hastanesi Baştabip Uz. Dr. Ekrem Bilek,Hatane Müdürü Necmettin Fırat,  Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl temsilcisi Turhan Koyuncu ve cemiyet üyeleri katıldı.

Gazetecilerin sağlık giderlerini azaltmak için Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Özel Siirt Hayat Hastanesi arasında protokol imzalandı. Gazetecilere indirimli sağlık hizmeti alma imkanı sunan protokol Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan ve Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat tarafından imzaladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, basının önemli bir misyonu olduğunu vurgulayarak, “Bir toplumdaki huzurun, barışın ve mutlu yaşamın en önemli kilit taşlarından biri basındır. Bu sebeple basın mensuplarının ekonomik anlamda özgürleşmesi gerekmektedir. Biz de Hayat Hastanesi olarak basın mensuplarının özgürleşmesine destek vermek adına indirim sağlayacağız” dedi.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan, basın mensubu üyelere sağlanan indirim adına Özel Siirt Hayat Hastanesi yönetimine teşekkür etti.

Bu protokolle Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl Temsilciliği üyesi gazeteciler, eş ve çocukları ile anne ve babaları Özel Siirt Hayat Hastanesinden yüzde 30 indirimli yararlanacak. Taraflar arasında imzalanan protokol 2024 yılını kapsayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.