Bu haber kez okundu.

Genel Cerrahi Dr. Önder Altaş, Şırnak’tan Gelen 46 Yaşındaki Mide Kanseri Hastayı Sağlığına Kavuşturdu
banner229

Şırnak ilinden Özel Siirt İbni Sina Hastanesine Mide kanseri şikayeti ile başvuran 46 yaşındaki bayan hasta Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Önder Altaş tarafından yapılan başarılı ameliyat ile sağlığına kavuştu.

Şırnak ilimizde yaşayan 46 yaşındaki bayan hasat yaklaşık 3 ay önce rahatsızlanması üzerine gittiği Şırnak'taki hastanede mide kanseri olduğunu öğrendi.

46 yaşındaki bayan hastanın yakınları yaptıkları araştımada, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Önder Altaş’a getirdi. Dr. Altaş, hastaya yapılan tahlil ve tetkik sonucunda, hastayı ameliyata aldı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Önder Altaş’a başvurduktan sonra yapılan pek çok tetkikin ardından yaşadığı bu durumun düzeltilmesi için ameliyata karar verildiğini söyleyen 46 yaşındaki bayan hasta, ameliyatın ardından kendini çok iyi hissettiğini kaydetti.

“Yiyemediğim yumurtayı yiyorum, çayımı içiyorum, İstediğim her şeyi yiyip içiyorum" diyen Bayan hasta, “Bunu Önder hocama borçluyum. Cenabı Allah ilmini arttırsın. Allah razı olsun beni kurtardı" dedi.

'HASTAMIZ YAŞADIĞI SIKINTILARDAN KURTULDU'

Özel Siirt İbni Sina Hatanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Önder Altaş ise hastanın Şırnak ilinden mide kanseri şikayetiyle geldiğini söyledi. 46 yaşındaki Bayan Hastasının sağlığına kavuşması için ameliyat kararı aldıklarını ifade ederek, Ameliyat sonrası hastanın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, artık her şeyi yiyebildiğini kaydeden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Önder Altaş, “Sağlığı iyi. Yaşadığı sıkıntılarından kurtuldu" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.