Bu haber kez okundu.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd.Doç. Dr. Özlem Pamuk ,Özel Asema Hospital’da
banner229

Özel Asema Hospital’ın Güçlü ve iddialı kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd.Doç. Dr. Özlem Pamuk, Özel Asema Hospital’da 1 Nisan ( PAZARTESİ) gününden itibaren hasta kabulüne başlıyor.

Son olarak Antalya Medical Park hastanesinde görev yapan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Pamuk’u kadrosuna kazandıran Özel Asema Hospital, büyümeye devam ediyor.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat yaptığı açıklamada: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Pamuk’un 1 Nisan (Pazartesi) gününden itibaren Özel Asema Hospital’da hasta kabulüne başlayacağını ifade etti.

Fırat, bu kapsamda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Pamuk hastane bünyemize dahil olması bize daha da güç katmıştır.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı doktorumuz, daha önce Antalya Medicalpark hastanesinde görev yaptığını belirterek, Yrd. Doç. Dr. Özlem Pamuk’un Romatizmal hastalıklar(Romotoid artrit, ankilozan spondilit), bel, boyun fıtıkları, kemik erimesi(osteoporoz), kireçlenmeler(bel,boyun,kalça,diz), yaygın kas ağrıları, felçli hastalıkların yürütülmesi, kırık-çıkık sonrası eklem hareket kısıtlıkları rehabilitasyonu gibi rahatsızlıkların tedavisi noktasında hizmet verecektir’’ dedi.

Fırat, Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en iyi hizmete layık olduklarını ifade ederek, Siirt halkının Özel Asema Hospital'a gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.