Bu haber kez okundu.

Doçent Dr. Akın Önder, 82 Yaşındaki Cilt Kanseri Hastayı Sağlığına Kavuşturdu
banner229

82 yaşındaki Cilt Kanseri hasta Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doçent Dr. Akın Önder tarafından yapılan başarılı Ameliyat ile sağlığına kavuştu.

Sağ omuzda yıllardır yarası mevcut olan 82 yaşındaki hasta Özel Siirt Hayat Hastanesinde önce cildiye polikliniğine başvurdu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Cildiye Dr. Ömer Özdemir tarafından biyopsi yapılan hastaya Cilt kanseri tanısı konulunca Genel Cerrahi polikniğine yönlendirildi. Hastaya cerrahi olarak kanseri geniş total eksize edildi.

Cildiye Doktorunun ardından 82 yaşında erkek hasta Cilt kanseri teşhisiyle Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği Doçent Dr. Akın Önder’e başvurdu.Dr.Önder, tarafından 82 yaşındaki hastanın yapılan muayenesinin ardından ameliyat kararı verildi.

Doçent Dr. Akın Önder tarafından yapılan ameliyat ile Cilt kanseri cerrahi olarak çıkarılırken, 82 yaşındaki hasta 1 gün sonra şifa ile taburcu edildi.

Sağlığına kavuşan 82 yaşındaki hasta, kolunda uzun süreden beri bir yaranın belirmesiyle hastane sürecinin başladığı ifade ederek, “Yaranın Cilt kanseri olduğu anlaşıldı. Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doçent Dr. Akın Önder’in yapmış olduğu başarılı ameliyat sayesinde sağlığıma kavuştum.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.