Bu haber kez okundu.

Diyetisyen Merve Beytekin'den Bahçeşehir Koleji Öğrencilerine Sağlıklı Beslenme Semineri
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Diyetisyeni Merve Beytekin, Bahçeşehir Kolejinde Sağlık beslenme ve hijyen kuralları ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

Diyetisyen Merve Beytekin gerçekleştirdiği sunumunda öğrencilere sağlıklı ve sağlıksız besinleri anlatırken, bunun kadar önemli olan kişisel temizliğin nasıl yapılması konusunda bilgi verdi.

Konuşmaların ardından öğrenciler diyabetle ilgili Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Diyetisyeni Merve Beytekin'e sorular sordu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol yaptığı açıklamada; Bahçeşehir Kolejinde Hastanemiz Diyetisyeni Merve Beytekin tarafından öğrencilere Sağlık beslenme ve hijyen kuralları hakkında eğitim verdiklerini söyledi.

Yüksekkol; Sağlıklı beslenme çalışmasıyla amacımız öğrencilerimizin ilerde sağlıklı bir birey olması ve obeziteye karşı bilinç kazanmasıdır. Hijyen kuralları çalışmamızla ise amacımız öğrencilerimizin doğru el yıkama alışkanlığı kazanması ve temizliğin beden sağlığımız için önemini kavramasıdır.

Bahçeşehir Koleji Yöneticileri,program sonunda Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Diyetisyeni Merve Beytekin ve Hastane Koordinatörü Damla Yüksekkol'a  teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.