Bu haber kez okundu.

Diva-Sen, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Özel İndirim Anlaşması Yaptı
banner229

Diva-Sen Siirt Şube Başkanlığı ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında %20  indirim protokol anlaşması imzalandı. Diva-Sen Siirt Şube Başkanlığı üyelerine Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ile indirim anlaşması gerçekleştirdi.

İmzalanan bu protokol ile Diva-Sen Siirt Şubesine üye olan yaklaşık 500 din görevlisinin birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocuk) %20 indirimli muayeneden yararlanabilecek.

1 yıl süre ile geçerli olacak bu anlaşma Diva-Sen Siirt Şube Başkanı Naci Özay ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

Sağlık sözleşmesi imza protokolü programında konuşan Diva-Sen Siirt Şube Başkanı Naci Özay, İlimizin prestijli ve özel hastanelerinden biri olan Özel Siirt İbni Sina Hastanesiyle yapılan bu özel indirimli anlaşma ile il genelindeki tüm üyelerimiz ve birinci derece yakınları kaliteli tedavi hizmetleri göreceklerini belirterek, sözleşmenin tüm üyelere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol ise, Dİva-Sen'le özel indirimli “Sağlık Sözleşmesi” yapmaktan mutluluk duyduklarını Diva-Sen’lilere kaliteli sağlık hizmetleri sunacaklarını taahhüt ettiklerini ifade etti.

Diva-Sen’li üyeler, üye kimlik kartlarını ibraz etmek koşuluyla tüm muayene, poliklinik tedavi ve tetkiklerde %20 indirim,  uygulayacak ve hastadan nakit veya kredi kartı ile ödeme talep edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.