Bu haber kez okundu.

Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi İle İndirim Anlaşması Yaptı
banner229

Özel İbni Sina Hastanesi Kamu kurum ve kuruluşlarla,sendikalarla indirim sözleşmeleri yapmayı sürdürüyor.  Son olarak Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezinin üyeleri için indirim anlaşması yapıldı.

Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında %20  indirim protokol anlaşması imzalandı. 

Özel İbni Sina Hastanesi ile imzalanan bu protokol ile Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarının birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocuk) %20 indirimli muayeneden yararlanabilecek.

1 yıl süre ile geçerli olacak bu anlaşma Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erkan Baykara ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erkan Baykara, Siirt ilimizde önemli bir bölümüne hizmet veren hastahanelerden biri olan. Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında anlaşma sağlandı. Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi personeli veya yakını olduğunu tanzim ederek resmi kimlik belgesi ile birlikte belgeleyen kişilere sözleşmede tanımlı (%20) oranında indirim yapılacaktır. Tüm personellerimize hayırlı olsun.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol ise, Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi ile özel indirimli “Sağlık Sözleşmesi” yapmaktan mutluluk duyduklarını Deniz Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarına kaliteli sağlık hizmetleri sunacaklarını ifade eden Yüksekkol,diğer kurumlarla indirim sözleşmesi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.