Bu haber kez okundu.

Çocuk Doktoru Muhammed Abdullah Varol, Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde
banner229

Uzman Kadrosuyla Özel Siirt İbni Sina Hastanesi doktor kadrosuna bir yenisini daha ekledi. Özel Siirt İbni Sina Hastanesinin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alan Çocuk Doktoru Dr. Muhammed Abdullah Varol, hasta kabulüne başladı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’nde göreve başlayan Dr. Muhammed Abdullah Varol, Özel İbni Sina Hastanesinde görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, burada bulunacağı süre zarfında hastalarına en iyi hizmeti sunmak için çabalayacağını belirtti.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi'nden yapılan açıklamada; "Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimlerimizle birlikte çocuklarımızın her türlü tedavisi polikliniklerimizde ve çocuk servisimizde yapılarak Özel Siirt İbni Sina Hastanesi olarak Siirt halkına en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışacağız "denildi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Muhammed Abdullah Varol, uzmanlık eğitimi süresince özellikle sağlıklı bebek ve çocuk gelişiminin takibi ve desteklenmesi, yeni doğan bebek ve anne sağlığı, akciğer hastalıkları, astım ve alerjik hastalıklar, sindirim sistemi hastalıkları, kilo eksikliği, boy kısalığı, tiroit ve ergenlik hastalıkları, çocukluk çağının ateşli hastalıkları konuları üzerinde çalışmalar yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirtli 3 yıl önce

Çok iyi bilgili, ilgili. Soru sorabileceginiz bı doktor çok memnun kaldık.

Avatar
Kubra 2 yıl önce

Nasıl bir dr

Avatar
Huseyin 2 yıl önce

doktor doktor deyil tam bi tüccar nasıl para kazanılır sorumluluğunda abartır idda atar lüzümsüz testler ister bebeklere acımaz ve luzumsuz hastanede yatırır yeterki para gelsin

Avatar
Nasrettin çiçek 11 ay önce

Çocuğun durumu