Bu haber kez okundu.

Çarpıntı ve Ritim Bozukluğu Olan Hastalar Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başarılı Şekilde Tedavi Ediliyor
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çarpıntı ve ritim bozukluğu olan hastalar için EPS/ablasyon denilen elektrofizyolojik çalışmalar hızla devam ediyor.

Çarpıntı, Baş dönmesi veya baygınlık şikâyeti ile Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesine başvuran hastalar için poliklinikte yapılan tetkikler neticesinde, ritim bozukluğu tespit edilen hastalara EPS/ablasyon işlemi ile ritim bozukluğuna neden olan kalpteki fazla elektrik ileti yollarının blokajı yapılarak tedavi ediliyorlar.

Ayrıca dirençli çarpıntı şikayeti olan hastalarda ise poliklinik şartlarında yapılan tetkiklerde sonuca varılamayan ya da ritim bozukluğu tespit edilemeyen hastalarda elektrofizyolojik işlem yapılarak, hastalarda gerçekten ritim bozukluğu olup olmadığı tespit edilebiliyor ve varsa ileti yollarındaki bozukluklar yine blokaj yapılarak tedavi edilebiliyor.

İlimiz için bu tür modern ve ileri teknolojilerinin kullanımının, yakından takip ettiriliyor olması halkımız için mutluluk ve gurur vericidir. Bu noktada destekleri her zaman devam eden Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Çağdaş Kaynak ve Kardiyoloji doktorlarına teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.